Отпорна челика од абразије

Отпорна челика од абразије

Челична плоча отпорна на абразију (плоче са хромом карбидом отпорне на хабање) са високом отпорношћу на хабање и 58-62ХРЦ. Одпорност на хабање је много већа од ниске челичне плоче. То се широко користи у неким одпорним апликацијама. Више информација о челику отпорном на хабање плоча, плс цонта нас!

Opis

Опис челичне плоче отпорне на хабање


Композитна плоча отпорна на хабање високе отпорности на хабање (челична плоча отпорна на хабање) погодна је за различите услове хабања и хабања, уз добру отпорност на хабање, отпорност на ударце и добру отпорност на оксидацију. У тешким средствима за сепарацију угља, плоча за заваривање високе чврстоће (челична плоча отпорна на хабање) се користи у површинској површини лаког лука, која се може директно смањити да би се направила инсталација делова која штити од хабања. На примјер, кривуљом отпоран на хабање може се користити у цјевоводу за транспорт угља који може ефикасно да се одупре хабању ниског напона абразиву и продужи вијек трајања лакта. Може, према својствима транспортне траке за угаљ, испунити различите отпорне отпорности на хабање композитне плоче, поставити на дну жлебова како би побољшала његову отпорност на хабање, продужила вијек трајања жљеба и лако се руководила. Поред тога, , као слој отпорности на хабање на површини у диелектричној шупљој кутији, коту за угаљ, цевоводу за преливање циклона и заштитној кутији за храну, добро се примјењује.


Карактеристике челичне плоче отпорне на абразију

  1. отпорност на удар

  2. изврсна тврдоћа

  3. широка примена

  4. конкурентна цена


Примене челичне плоче отпорне на абразију


wear resistant application.png


Сродни производи о челичној плочи отпорној на хабање


abrasion resistant steel plate...jpgHot Tags: челична плоча отпорна на абразију, Кина, произвођачи, добављачи, јефтини, Схандонг Кисхуаи

Istraga

Srodni proizvodi

Proizvodi