Керамички обложени лакат

Керамички обложени лакат

керамичке плочице (керамичке цеви отпорне на хабање, цеви одпорне на хабање, керамичке цеви из Кине од алуминијума) од КС-а у Кини. КС има скоро 10 година искуства производње. Све величине су доступне према захтевима клијената. Има још детаља, плс лет ме кнов.флораху@збкисхуаи.цн

Opis

Опис керамичке облоге-лакта


Керамичка облога отпорна на хабање од керамике, отпорна на хабање, карактерише висока температура, велика брзина, тврдоћа честица, хабање и сузење опреме озбиљно, нарочито део коморе, не правите никакве заштитне мере, обично се трошите у мање од годину. Већина ових уређаја налази се на скелама виших надморских висина, које су неугодне за поправке и, када се истроше, озбиљно утичу на безбедну употребу опреме.


Керамичка цијев отпорна на хабање се користи за причвршћивање специјалне корундне керамике на унутрашњи зид цеви са високом температуром и неорганским лепком. После грејања и сушења ствара се јак слој против трења. Јединствени керамички дизајн, направити круг након завршног комада уграђених делова порцелана од 360 °, формираних између механичке самоконфликтне силе, како би се осигурало да је керамика чврсто везана. Љепило ГВЈ серије које користи керамичка паста је проприетари продуцт развијен заједнички од стране наше компаније и цсингхуа универзитета. Лепак има одличну адхезију за челик и керамику. Висока чврстоћа и жилавост; Има високу отпорност на топлоту и отпорност на старење. Керамичка облога отпорна на хабање може бити дуготрајно у температури од -50 до 350 ℃.
Hot Tags: керамички обложени лакат, Кина, произвођачи, добављачи, јефтини, Схандонг Кисхуаи

Istraga

Srodni proizvodi

Proizvodi