Керамичка и гумена композитна одећа

Керамичка и гумена композитна одећа

Керамичка и гумена композитна подна облога отпорна на хабање са добром цијеном у комбинацији са предностима глинице и гуме, погодна је за смањење времена заустављања, трошкове одржавања и продужења радног века опреме.

Opis

опис керамичке и гумене композитне плоче за хабање


Плоче за хабање високог глиненог керамичког гуме допуњују висококвалитетне керамике и одлична природна гума кроз специјални процес. Одлична карактеристика пригушивања природног гума може помоћи да се постигне отпорност на ударце која ће спречити пуцање плочица у подручјима великог удара, што постиже изузетно супериоран резултат за керамичке облоге које се директно везују за челичне делове.

dfgf.jpg


Нормална спецификација керамичке и гумене композитне плоче за хабање


Преко вулканизације, керамичке плочице од керамике или керамичке плочице се уграђују у специјалне гуме (и челике) како би се обликовале плоче за хабање отпорне на хабање, прва врста је гумирана керамичка плоча, која ће бити фиксирана на абразивној површини опреме помоћу високо чврста лепка, а друга је керамичка плоча од гуме и челика, састоји се од гумене керамичке керамичке плочице и челичне плоче која ће се причврстити на абразивној површини опреме завртњима завареним у челичној плочи.


апликација


Пластичне плоче за хабање високих глинених керамичких гума се широко користе за озбиљна абразивна окружења, као што су лајсне за цијеви, циклонски обујмице, обујмице за транспортне траке, обујмице за обраду цијеви, обујмице за бушилице или силосе, линије за производњу екрана у индустрији укључујући, али без ограничења:

Постројења за припрему угља                                        ♦ Електричне станице на угаљ

♦ Постројења за прераду минерала Цементарне

Хемијска постројења Челичне и жељезне биљке

Железничке станице Луке   


Hot Tags: керамички и гумени композитни панел за хабање, Кина, произвођачи, добављачи, јефтини, Схандонг Кисхуаи

Istraga

Srodni proizvodi

Proizvodi