Керамичке плочице за плочице

Керамичке плочице за плочице

Керамичке плочице (керамичке плочице отпорне на хабање, керамичке плочице у Кини, керамичка облога од цеви, отпорна на хабање АЛ2О3 цигла, јефтине керамичке плочице) израђује се од КС Цхина.92% алуминијум и 95 алуминијума и остали производи отпорни на хабање (укључују плочице од алуминијума отпорне на хабање , алуминијумска керамичка плочица, алуминијумска керамичка опека отпорна на хабање, гумене облоге, гумена керамичка облога, отпорност на хабање и др.) су производња.

Opis

керамичке плочице за плочице

Опис керамичких керамичких плочица ( јефтина керамичка керамика )


керамичке плочице за керамичке плочице ( цијев за облоге цијеви ) у керамичкој керамици високе чистоће износи 99. Више од 9% керамичког материјала, због температуре синтеровања до 1650-1990 ℃, таласна дужина преноса од 1 ~ 6 микрона, обично израђена од стаљено стакло за замену платине; Керамичке плочице за плочице се користе као цеви натријумове сијалице са својом пролазношћу и отпорношћу на алкалију. У електронској индустрији, керамичке плочице за плочице могу се користити као интегрисана плоча и високофреквентни изолациони материјал.


Керамичке плочице за плочице ( поцинчане керамичке плочице отпорне на хабање ) подијељене су у 99 порцелана, 95 порцелана, 90 порцелана и 85 порцелана у складу са садржајем Ал2О3. Понекад је садржај Ал2О3 слојева за керамичке плочице у 80% или 75% керамичке серије. Међу њима, 99 алуминијумских керамичких материјала користе се за израду високотемпературног лонца, цеви за пећ и специјалног материјала одпорног на хабање, као што су керамички лежај, керамички заптивач и водени вентил итд. Керамичке плочице се углавном користе као дијелови отпорни на корозију и хабање ; У Кини, због сталног уградње клизног камена, електрични учинци и механичка чврстоћа могу се побољшати металним заптивањем, као што су молибден, ниобијум и тантал, а неки се користе као вакуумски уређаји.


Техничке керамичке плочице ( Кина опека отпорна на хабање АЛ2О3 )


Извођење керамичких облога од алуминијума до отпорности на хабање

Ставка Индекс Јединица Стеатите керамика 95 Ал2О3   96 Ал2О3  
Физичке карактеристике Спец.густина г / цм3 2.7 3.2 3.6
Упијање воде % 0 0 0
Механичке карактеристике Отпорност на савијање Мпа 145 320 340
Тврдоћа Вицкерс Просек оцена 5.7 12.2 13.5
Поиссонов однос - 0.21 0.22 0.23
Термалне карактеристике Топлотна проводљивост в / (мк) 2.5 16 24
Електричне карактеристике Диелектрична константа (1МХЗ) - 6.2 9 9.4


Процес керамичких плочица за плочице


alumina ceramic.png


Сродни производи о АЛ2О3 опеке (керамичке плочице)Hot Tags: керамичке плочице, Кина, произвођачи, добављачи, јефтини, Схандонг Кисхуаи

Istraga

Srodni proizvodi

Proizvodi