Шестерокутна гума мат

Шестерокутна гума мат

Хекс-плочасти гумени мат уграђује алуминијумску керамику од 92% ал2о3 у гуму или полиуретански јастук који се апсорбује енергијом, а везује се и на плочу од челика преко врућег вулканизирања ради лакшег уградње.

Opis

Опис хек плочице од гуме


У индустријској производњи, као што су хабање и ерозија локалних материјала, често доводи до неуспјеха локалних дијелова и замјене, озбиљних када се опрема поправи или одбаци, изазивају велике економске губитке предузећу. Наша компанија је специјализована за решавање проблема са хабањем како би се обезбедио дуготрајан безбедан рад опреме.

Као професионални произвођач производа за заштиту од хабања, ми ћемо вам одмах обезбедити шему за решавање проблема хабања, према стварном стању рада, одабиром одговарајућих материјала отпорних на хабање и начина повезивања, оптимизацијом дизајна производа, стабилног високог квалитета квалитетна фабрика и теренска конструкција, услуга постпродајне потрошње, помажу вам да побољшате ефикасност рада и век трајања опреме.

Стручњак за производњу електричне енергије од угља, челика, цемента, рударства, прераде руде, прања угља и других индустрија како би се обезбедили одећи отпорни цијеви, опрема одпорна на хабање и компоненте професионалних произвођача, најснажнија домаћа производња одпорних цијеви предузеће.

Компанија поседује професионално инжењерско техничко особље, може пружити решење против хабања за релевантну индустрију. Компанија може да обезбеди одећу отпоран на хабање, цев од отпорног на хабање, керамичке плочице, густо средишње флотацијско цевоводне цијеви, облогу за класификацију угљичног цемента, вертикалну циклону за цилиндар млина циклона, фитинге цијеви, као што су млазница циклона, носити озбиљни цјевовод и у лоптицу машина, кугличне млин, експерименталне пећи и других делова опреме.


хекс плочастих гумених композиција


1) ал2о3: 92% или 95% керамичких плочица високе глинице.

2) Густина: 3,6 г / цм 3

3) Снага компресије: изнад 2.000МПа

4) апсорпција воде: <>

5) Снага дробљења: ≥520кН

6) Тврдоћа: 9 (Мохс)

7) Величина: 40мм-75мм

Паковање: кутије


Hot Tags: хекс плочица, Кина, произвођачи, добављачи, јефтини, Схандонг Кисхуаи

Istraga

Srodni proizvodi

Proizvodi