Индустријске керамичке облоге

Индустријске керамичке облоге

Индустријска керамичка облога уграђена је у посебну гумену циглу или цилиндричну хабајућу керунду отпорну на хабање, са ЦН плочама или челичним вијцима завареним челичним вијцима спојеним за обликовање чаура. Чаура је погодна за све врсте лијевица, има јаку отпорност на хабање, отпорност на ударце, отпорност на корозију, најнапреднији материјали за хабање, који се широко користе у електранама, угљу, рударству, лукама и другим великим комадима материјала који преносе лијевак, канту , итд

Opis

индустријске керамичке облоге


Опис индустријских керамичких облога

Керамичка облога плоча је врста глинице (АЛ2О3) као материјал главног тијела, помоћно за додавање других састојака, након високе температуре од 1700 ° Ц за спаљивање, широко се користи у термоелектранама, челику, топионици, машинама, угљу, рударству, хемијски, цементни, пристанишни терминали и друга предузећа система транспорта угља, систем за пукотине, систем пражњења пепела и систем за уклањање прашине све носи велику машинску опрему, може изабрати према различитим захтевима различитих врста производа.

Три-у-једном композитни слој од керамичке гумене плоче одпорне на хабање направљен је од напредног процеса вруће вулканизације, а каљеног керамичког лима вулканизован је у жичану плочу са специјалном гумом. Жичани плочасти жљеб има вијчаног вијака.


Примена индустријске керамичке облоге

Користи се за постављање против хабања за материјал који се преноси у нормалном температурном окружењу.

Три-у-један композитни слој од керамичке гумене плоче је направљен од напредног процеса вруће вулканизације, а каљеног керамичког лима вулканизован је у жичану плочу са специјалном гумом. Жичани плочасти жљеб има вијчаног вијака. Ова линија је прилагођени производ, који се може направити у различитим облицима. Према стању хабања, одабрана је различита дебљина композитних материјала како би постава плоче формирала јак слој отпоран на хабање. Радна температура производа - 50 ℃ до 100 ℃.


Технички подаци од челичне и гумене керамичке облоге :

Главни технички параметар Керамичке отпорне на хабање:

Ставка

Индекс

Садржај алуминијума

≥92%

Спец.густина

≥3.63г / цм³

Тврдоћа Роцквелл (ХРА)

≥90

Јачина притиска

≥850МПа

КИЦ Фрацтуре Тоугхнесс

≥4.8МПа.М1 / 2

Снага савијања

≥290МПа

Топлотна проводљивост

20В / мк

Коефицијент термичког ширења

7,2 × 10 -6 м / × мк

Главни технички параметар гуме:

Ставка

Индекс

Затезна чврстоћа

≥27МПа

Проширење раскида

≥300%

Схоре Харднесс

60-70

Бреак Стална деформација

≤24%

Адхезија гуме и керамике

≥3.0МПа

Температура

≤100-300

Живот старења гуме

≥ 8 годинаиндустријске керамичке облоге ... јпг


Hot Tags: индустријске керамичке облоге, Кина, произвођачи, добављачи, јефтини, Схандонг Кисхуаи

Istraga

Srodni proizvodi

Proizvodi