Керамичка облога од алуминијума

Керамичка облога од алуминијума

Алуминијумске керамичке облоге (цријепне плочице) су врло популарне у неким индустријама. Керамика алуминијумске керамике отпорне на хабање имају врло добро отпорност на хабање и тврдоћу. Они штите опрему врло добро и продужавају опрему.

Opis

Керамичка облога од алуминијума


Описи керамичке облоге од глинице


Керамичка облога од алуминијума (керамика од алуминијума отпорна на хабање, алуминијумска керамичка плочица, отпорна на хабање од АЛ2О3, плоча од абразивне керамике, плочице од алуминијума, керамичке плочице за плочице, плочице за обраду цеви) имају изузетну отпорност на хабање и врло добру тврдоћу. цеви отпорне на хабање и опрема отпорне на хабање. Затим заштитите опрему и продужите животни век опреме.


Карактеристике плочице за обраду цеви

1. Нема загађења животне средине. За неорганске неметалне материјале, главни састав силиката и састав земља-литосфере сличан, не узрокују деградацију тла и загађење иона тешких метала, неће утицати на еколошко окружење, то је нека врста зеленог производа заштите животне средине.

2. Керамичке таблете имају одличну жилавост и отпорност на ударце. Керамички премази за заштиту од хабања усвајају неусмерјену мјеру ојачања челичних влакана, жилавост лома је јака, може ефикасно спречити оштећења и пилинг узрокован ударом.

3. Керамичке таблете имају високу механичку чврстоћу.

Компатибилност је добра. Усвојити отпорност киселине и алкалије синтетичких сировина, неће реаговати, а структура шљаке бити потпуна, утицај температуре околине, неће изазвати велике инертне материјале који припадају животној средини и осјетљивости на околину.

Буди холистичан.


Композиције керамичких керамичких плочица


Индекс перформанси

92Сериес

95Сериес

Ал2О3

> = 92%

> = 95%

Фе2О3

<=>

<=>

Сила притиска (Мпа)

 

> = 2000

 

> = 2250

Тврдоћа мохс

 

> = 9

 

> = 9

Густина запремине (г / цм3)

 

> = 3.60

 

> = 3.70

Упијање воде(%)

 

<=>

 

<=>

Боја производа  

бео

 

бео


68.jpg 68.jpg

Hot Tags: керамичка облога од алуминијумске керамике, Кина, произвођачи, добављачи, јефтини, Схандонг Кисхуаи

Istraga

Srodni proizvodi

Proizvodi