Керамичка линија одпорна на хабање

Керамичка линија одпорна на хабање

92% отпорна керамичка плоча за плочице и 95% отпорна керамичка плоча одпорна на хабање, коју је Схандонг Кисхуаи испоручио за рударство. Укључите плочице од алуминијума, керамичке облоге од алуминијума, керамичке плочице отпорне на високе температуре, керамичке плочице за плочице, керамичке плочице од алуминијума и цеви од алуминијума облога плочице.

Opis

Опис керамичке облоге отпорне на хабање


Карактеристике керамичке облоге отпорне на хабање

1.гоод тврдоћа

Отпорна керамичка облога отпорна на хабање, тврдоћа је 80-90, тврдоћа је поред дијаманта, али његова отпорност на хабање је далеко више од челика отпорног на хабање и нерђајућег челика.

2. добра висока корозија

Заштитна керамика је употреба савремене инжењерске керамике која има изузетну отпорност на хабање на корозију, кроз разумну конструкцију и композитни поступак у комбинацији са матричним металним компонентама, керамиком отпорном на хабање као површину посла, у просторији нижих укупних трошкова живот опреме против корозије отпорне на хабање. Главни индекси перформанси: површинска отпорност керамике је више од 100 пута већа од мангана челика и више од 20 пута од високог хромног лива. То је неколико пута више од гуме отпорне на хабање. Керамичка метална сила до 300 кг / ㎝ 2 са температуром од 500 ℃.


Керамичке плоче отпорне на хабање различите су у региону и навике, тако да постоје многобројни алијаси, као што су порцелански комади, облоге, керамички мозаик, облоге од алуминијума, високе алуминијумске облоге и тако даље. Керамика отпорна на хабање је АЛ2О3 као главна сировина, са ретким оксидом као флуксом, кроз хиљаду и седам стотина Баиду печења високих температура специјалних керамичких керамичких плоча, са органским и неорганским везивним спојевима високе чврстоће.


Технички детаљи керамичке облоге са заштитом од ветра


Садржај керамике глинице: 92%

густина: 3,62-3,65 г / цм3

тврдоћа: 90ХРА

Сила притиска: ≥850Мпа

Жилост лома: ≥ 4,8МПа · м1 / 2

чврстоћа савијања: ≥290Мпа

Термичка проводљивост: 20В / мК

Термичка експанзија: 7.2 × 10-6м / мК
29.јпг

Више производа у нашој компанији

алуминијумске керамичке плочице отпорне на хабање, алуминијумске керамичке плочице, плочице од алуминијума за заштиту, челичне плоче одпорне на челик, плочу од угљеничног челика, керамичку гуму високе густине керамичке гуме, керамичку гуму за абразију, цев са високом корозијом, дуги радијусни савијат, кривине


Hot Tags: керамичке облоге отпорне на хабање, Кина, произвођачи, добављачи, јефтини, Схандонг Кисхуаи

Istraga

Srodni proizvodi

Proizvodi