Керамичке тканине

Керамичке тканине

Керамичке траке за ломљење представља производ који се одликује хабањем и широко се користи у рударској индустрији. КС је једна од највећих произвођача у Кини. Све врсте величина и дебљина су испоручене.

Opis

Опис керамичке лајсне


Овај производ је испод 350 ℃ високе температуре околине да ради дуго не старење, не пада. Широко се користи у пнеуматским преносним уређајима за обраду цевовода у облику прашине, као што су систем за гњечење угља из термоелектрана на угаљ, цевовод из угљеничног млина, сепаратор грубог и финог праха, лук од ваздушног канала, индукциони вентилатор, унутрашња шкољка машине, предгрејача ваздуха, репа димњака, корпуса средњег броја млинова и друге опреме. Такође се може користити за брушење облога на опреми, као што су челична млин, систем за уклањање прашине, савијање канала и колектор прашине. Тренутно је успешно развио 350 ℃, 500 ℃.


Керамичка облога отпорна на хабање је АЛ2О3 као главна сировина, са ретким оксидом као флуксом, кроз хиљаду и седам стотина баиду печења високих температура специјалних керамичких глиница, са посебном гумом и високим интензитетом комбинације органских / неорганских адхезивних производа . Према другачијој употреби, развили смо седам серија и десетине производа, који могу задовољити потребу за ношењем различитих радних услова.


Детаљи о керамичкој палуби


Ставка

Индекс

Садржај алуминијума

≥92%

Спец.густина

≥3.63г / цм³

Тврдоћа Роцквелл (ХРА)

≥90

Јачина притиска

≥850МПа

КИЦ Фрацтуре Тоугхнесс

≥4.8МПа.М1 / 2

Снага савијања

≥290МПа

Топлотна проводљивост

20В / мк

Коефицијент термичког ширења

7,2 × 10 -6 м / × мк

 

Ставка

Индекс

Затезна чврстоћа

≥27МПа

Проширење раскида

≥300%

Схоре Харднесс

60-70

Бреак Стална деформација

≤24%

Адхезија гуме и керамике

≥3.0МПа

Температура

≤100-300

Живот старења гуме

≥ 8 година


Фотографије керамичке лајсне
Hot Tags: керамичке лајсне, Кина, произвођачи, добављачи, јефтини, Схандонг Кисхуаи

Istraga

Srodni proizvodi

Proizvodi