Керамичка плочица високе глатке керамике

Керамичка плочица високе глатке керамике

Одпорна на хабање Висока керамичка керамичка керамичка плочица за облоге је први избор за заштиту од хабања отпорних на ударце и против корозивног материјала за индустријску примену. Облоге ће продужити време производње које ће обезбедити значајну уштеду опреме и рада тако што ће пружити иновативна решења, врхунске производе и квалитетну израду. Наше услуге се обимно користе гдје год да је хабање због абразије, удара, трења, топлоте или корозије представља проблем.

Opis

десцритион од високог глинице керамичке плочице отпорне на хабање


Висока квалитета и конкурентна цена 92 висококвалитетне керамичке плоче се синтерују на високој температури од преко 1600 ℃ са ултра-финим алуминијумским прахом високе чистоће као сировина према оптимизованом дизајну формулације. Они се обично инсталирају у просторима за ношење неких материјалних преносних средстава, опреме за припрему угља и тако даље да се користе као контактна површина материјала која носи следећу абразију и удар.


29.jpg

Наношење керамичке плочице високе отпорности на хабање


Висококвалитетна и конкурентна цена 92 висококвалитетне керамичке плоче широко се користи за озбиљна абразивна окружења, као што су лајсне за цијеви, циклонски обујмице, обујмице за транспортне траке, обрађивачи цијеви за обраду, ланац за бушилице или силосе, линије за производњу екрана у индустрији укључујући, али без ограничења до:

Постројења за припрему угља                                        ♦ Електричне станице на угаљ

♦ Постројења за прераду минерала Цементарне

Хемијска постројења Челичне и жељезне биљке

Железничке станице Луке   


Наш сервис


◊ Професионални: Више од десетогодишњег искуства у производњи, пружамо брзу техничку подршку на пре- и након продаје.

◊ Висока квалитета: На основу строгог поштовања стандарда ИСО9001-2008 или Индустријског стандарда или другог међународног стандарда, наши иншпектори за инспекцију обављају потпуну праћење курса у целој производњи.

◊ Усредсредите се на детаље: Без обзира на то колико ће се одговорити мала питања или проблеми и помоћи ће нашим члановима да реше чак и за мале налоге.

◊ Цена и попуст: Ми можемо пружити конкурентну цену и попуст за велике количине.

◊ ОЕМ: Прихватљиви дизајни, величине и логотипи су прихватљиви.


Hot Tags: керамичке плочице високе отпорности на хабање, Кина, произвођачи, добављачи, јефтини, Схандонг Кисхуаи

Istraga

Srodni proizvodi

Proizvodi