Носите плочу за челичну биљку

обложена плоча за челичне биљке, тврдоћа за хабање плоча је врло добра. Пружена је карбонска челична плоча, отпорна на челика одпорна плоча.

Opis

Увођење носне плоче за челичну биљку


Сложена челична плоча отпорна на хабање може се изрезати, изравнати, пробијати, савијати и пресављати. Може се производити у плоче, лукове, шину и цилиндре. Резана композитна плоча се може заварити у различите инжењерске конструкционе дијелове или делове. Сложена плоча такође може да се загреје и притисне у сложене облике. Сложена челична плоча отпорна на хабање може се причврстити на опрему помоћу завртња или заваривања, а одржавање је погодно.


Иако је производни трошак од композитне челичне плоче отпоран на хабање повећан, вијек трајања је неколико пута већи, што смањује трошкове одржавања и губитак времена застоја, а његова цена је око 2-4 пута већа од обичне материјали. Што је већи капацитет за руковање материјалом, што је озбиљније носити опрему, очигледнији је економски ефекат челичне плоче отпорне на хабање.


Легирани слој добре композитне челичне плоче отпорне на корозију садржи висок проценат металног хрома, тако да има способност анти-рђе и отпорности на корозију. Може се користити за спречавање слузоког угља за употребу у капима и лијевању угља.


wear resistant carbide overlay plates.jpg


wear r.jpg


wear resistant CCO plate.jpg

Hot Tags: носити плочу за челичне биљке, Кина, произвођачи, добављачи, јефтини, Схандонг Кисхуаи

Istraga

Srodni proizvodi

Proizvodi