Велд Стеел Плате

Велд Стеел Плате

Челична плоча за заваривање (челична плоча отпорна на хабање, челична плоча отпорна на хабање, плоча од хром-карбида отпорна на хабање) произведена од стране Схандонг Кисхуаи. Са 5 + 3,6 + 4,6 + 6,8 + 5,8 + 6,8 + 8 , 10 + 10 и други дебео. Све врсте производа су доступне за купце.

Opis

Опис заварене челичне плоче


Делови отпорни на хабање (челик за заваривање) у цементној индустрији се углавном носи абразивним хабањем. Материјал отпоран на хабање (челик за заваривање) углавном се користи за брушење машинских облога, плочице за преградне зидове, плоче за решетке, главе чекића, чекића за плочу, контрактакалне плоче, челичне плоче, брусног ваљака, брусног диска и тако даље.

Цементни млин из решетке

Излаз од материјалне решетке углавном је подвргнут дробљењу и сечењу пелета или челичних сегмената. Према томе, избор челичних легура високог угљеника и високог манганског челика може се користити за испуњавање захтјева за кориштење.

Цементна облога одпорна на хабање

Основни технички индикатори као што су ударна жилавост и тврдоћа, достигли су ниво сличног иностранства, његове техничке перформансе испуњавају велику грубу млазницу од више од 3,8 м, фино брушење, складиште, завршну плочу изолациона плоча за складиштење, захтеви услова рада доводног гаса, опсег примене од 1 до 3 пута већи од трајања вијека трајања високог манганског челика је традиционални алтернативни висококаљен ливен гвож и легура плоча у идеалном материјалу.


Hot Tags: челик за заваривање, Кина, произвођачи, добављачи, јефтини, Схандонг Кисхуаи

Istraga

Srodni proizvodi

Proizvodi