Отпоран на абразију на керамичком подлогу

Отпоран на абразију на керамичком подлогу

отпоран на хабање отпоран на абразију, имају изузетну отпорност на хабање, могу заштитити цев од отпорне на хабање и искористити њихов вијек трајања. Слични производи: керамичка облога, керамички обложени лакат, керамичка керамичка цијев, отпорне на хабање цијеви, цијев за индустрију, керамичке цијеви за Рударство.

Opis

отпоран на абразију керамички обложени лакат

Опис отпорног керамичког подложног лака на абразију


Алуминијум керамика обложена цевоводом карактерише висока отпорност на хабање, висока тврдоћа, отпорност на оксидацију, отпорност на корозију и отпорност на високе температуре.

Постао је један од најраспрострањенијих материјала који су отпорни на хабање, чинећи око 80% светског специјалног керамичког тржишта (материјали отпорни на хабање).


Предности отпорног керамичког облога отпорног на абразију

Керамичка композитна цев је тешка и цијена је погодна. Мање од 50% лакше од пречника од камене цеви; У поређењу са алуминијумским цевима отпорним на хабање, то је 20-30% лакше и трајно је и отпорно на корозију, јер има дуг животни век, тако да може смањити трошкове, транспорт, инсталацију и трошкове рада.


Због своје мале тежине и добрих перформанси заваривања. Стога се може користити за заваривање, прирубнице и брзе прикључке који су погодни за уградњу и могу смањити трошкове инсталације.


Због слоја челичне керамике (а-ал2о3), то је неутралан квалитет. Због тога има својства отпорности киселине и алкалије и корозије морске воде, која може продужити животни вијек цјевовода.

алуминијумски керамички савит за цемент.јпг


Састоји се од лакираног керамичког облога отпорног на абразију
90

92

95

96

Ал2О3 (%)

90

92

95

96

Фе2О3 (%)

0,3

0,2

0,15

0,15

Тврдоћа

8

8

9

9

Порозност (%)

0.02

0.02

0.02

0.02

Густина (г / цм3)

3.50

3.60

3.65

3.65Hot Tags: Кина, произвођачи, добављачи, јефтини, Схандонг Кисхуаи отпорни на абразију

Istraga

Srodni proizvodi

Proizvodi