Церамиц Пипе

Церамиц Пипе

керамичке цеви из Кине са висококвалитетном и врло лијепом цијеном. Све врсте величина и дебљина су обезбеђене. КС је једна од највећих произвођача у Кини. Добродошли у вашу придруживање.

Opis

Карактеристике керамичке цеви

1.Има високе чврстоће, високе тврдоће и лагане тежине, тврдоћа је хра80-85, а тврдоћа је много већа од челика одпорног на хабање и нерђајућег челика.

2. Густина је само половина челика, а тежина савијања керамичке цеви је само 1/3 савијања цијеви челика отпорног на хабање, који се лако инсталира и замјењује.

3. Снажне адхезије, отпорне на топлоту и отпорне керамичке плочице отпорне на корозију уграђене су са високом чврстом структуралном лепком на унутрашњем зиду цеви и лактова. Високотрдни структурни лепкови имају високу адхезивну чврстоћу, отпорност на високе температуре и отпорност на старење, а многи котлови су опремљени керамичким порцеланом. Процес учитавања је једноставан и поуздан. Керамика припадају неорганским материјалима, немају оксидациону корозију, киселу и алкалну корозију.

4. Унутрашњи зид је глатка, а порцеланске плоче не блокирајућег праха се синтерују са високом температуром, а структура је компактна, а површина се полира након уклањања бора. Процес учитавања је стриктно у складу са? Упутства за посао? Да би се осигурала глатка прелазак порцеланске плоче, висинска разлика није већа од 0,5 мм, а унутрашњи зид цијеви мора бити гладак и глатки без блокирања праха. Керамичка цијев отпорна на хабање, керамички лакат упоређена је са традиционалним цевима, лаком Керамичке цеви отпорне на хабање, керамичке плочице се савијању на тржишту стално замењују неки традиционални материјали за ношење, основни разлог лежи у његовом изврсном квалитету производа, као и традиционалним материјалима за ношење , као што је ливени камен, челични лив и керамички материјал од центрифугалног лива, има много предности у поређењу.

Hot Tags: керамичке цијеви, Кина, произвођачи, добављачи, јефтини, Схандонг Кисхуаи

Istraga

Srodni proizvodi

Proizvodi