Церамиц Тубе

Церамиц Тубе

Керамика одпорна на хабање, керамика од алуминијума отпорна на хабање, плоче и цијеви од хрома отпорне на хабање имају високу квалитету и врло лијепу цену. Производи који се отпорно хабају широко се користе у рударима, челикима, цементима и цементу.

Opis

Опис керамичке цеви


назив производа: керамичка цијев

оригинал: Кина

материјали: отпоран на хабање 92% алуминијум

дебљина зида: прилагођена

Величине: φ100-φ700 су прилагођене

примена: керамичке цијеви за рударство, керамичке цијеви отпорне на хабање за индустријске, керамичке цијеви за цемент, керамичке цијеви за снагу.

бела боја

керамичка густина глинице: 3.62-3.65

тврдоћа керамичке цеви: Мох 9


Детаљи керамичке обложене цеви


Металургија, енергетска индустрија која преноси угљени прах, јесен, блато, гипса гипса и сл., Требају потрошити велику количину металних цеви сваке године. Коришћењем керамичке композитне цијеви за замјену друге цијеви, има карактеристике високе отпорности на хабање, дуготрајност, практичну уградњу и значајне економске предности


Керамичка композитна цев је тешка и цијена је погодна. Мање од 50% лакше од пречника од камене цеви; У поређењу са алуминијумским цевима отпорним на хабање, то је 20-30% лакше и трајно је и отпорно на корозију, јер има дуг животни век, тако да може смањити трошкове, транспорт, инсталацију и трошкове рада. У поређењу са инжењерским буџетом и стварним пројектом грађевинске јединице, трошкови пројекта су еквивалентни трошковима од ливеног камена, а трошкови пројекта су за око 20% нижи од трошкова цијеви против хабања.


серије

карактеристике

90

92

95

96

Ал2О3 (%)

90

92

95

96

Фе2О3 (%)

0,3

0,2

0,15

0,15

Тврдоћа (Мохс)

8

8

9

9

Порозност (%)

0.02

0.02

0.02

0.02

Густина (г / цм3)

3.50

3.60

3.65

3.65Керамичке цеви отпорне на хабање имају 2 врсте цеви. Укључују керамичке цеви отпорне на хабање са плочицама и керамичком цевчицом. Они манипулишу заштитним цевима и продужавају њихов вијек трајања.


Керамичка цијев отпорна на абразију се користи за лепкање керамичких плоча од алуминијума до унутрашњег зида цеви са високом температуром и високом температуром. После грејања и сушења ствара се јак слој против трења. Производни процес овог производа је релативно једноставан, производни циклус је кратак, трошак је релативно низак.


Керамичке цеви укључују керамичку цевчасту отпорну на хабање са плочицама и керамичким рукавом отпорним на хабање.Предности керамичких плочица отпорне на хабање су предности као у наставку:

керамичке плочице отпорне на хабање имају изврсну отпорност на хабање и врло конкурентну цену.

Отпорност на хабање је 10 пута од челика.

Има изврсну тврдоћу.


Предности керамичке рукаве отпорне на хабање су слиједеће:

Керамичка рукава отпорна на хабање неће се лако одложити. Отпорност на хабање је 5 пута већа од керамичких плочица отпорних на хабање. Но, цена је много већа од керамичке керамичке плочице.

Продужите животни век и заштитите опрему.

Керамички рукав који се отвара од нерђајућег челика лако се инсталира и рукује људским трошковима.


Неке слике о керамичким цевимаВише информација о Схандонг Кисхуаи


Схандонг Кисхуаи Веар отпорне опреме Цо, Лтд је производњу фокус на све врсте производа отпорних на хабање. Укључити одојчиво алуминија керамичких производа и отпорних на хабање производа од карбида. Компанија Кисхуаи основана је 2010. године. Имамо врло богато искуство у овој области. водећи производи су слиједећи:

1. керамичке керамичке плочице отпорне на хабање, керамичке матове отпорне на хабање

2. керамичке цијеви отпорне на хабање, керамичке савијере отпорне на хабање, керамичке цијеви одпорне на хабање, керамичке облоге, керамичке облоге, цијеви за савијање

3. гумене керамичке облоге отпорне на хабање

4. плоче одпорне на хабање од карбида, од легуре челичне плоче отпорне на хабање, плоча одпорна на хабање, плоча од угљеничног челика, плоча одпорна на челика.

5. цеви за заштиту од хабања, хром цијеви за абразију, цијеви од карбида отпорне на хабање, биметалне цеви отпорне на хабање, цијеви одпорне на хабање, челичне цијеви отпорне на хабање.

Hot Tags: керамичке цеви отпорне на хабање, керамичке цеви отпорне на хабање, керамичке пиперамичке цеви отпорне на хабање

Istraga

Srodni proizvodi

Proizvodi